Noc kostelů
Plzeňská diecéze Vás všechny zve na akci NOC KOSTELŮ, která se koná v pátek 7. červnaOd 17:45 do 20 hod. bude zpřístupněn strážský kostel sv. Václava a hřbitovní kaple sv. Jana Křtitele ve Stráži. Od 18 hod bude v kostele sv. Václava znít varhanní hudba s možností přispět na záchranu strážských varhan. Všichni jste srdečně zváni.

Koncert v Olešné
Majitelé kaple sv. Anny v Olešné Vás zvou, v rámci Noci kostelů, na koncert kapely TAktikum a zpěvačky elijel, který se bude konat v Olešné před kaplí sv. Anny v pátek 7. června 19:30 hod. Můžete se těšit na čepované pivo, limonády a malé občerstvení.

Model Air Show
LMK Drápalík Vás zve na Model Air Show, která se koná v sobotu 8 června na letišti v Novém Dvoře u Boru. Trénink začíná v 10:00 hod. a hlavní program ve 13 hod. K vidění budou modely RC maket letadel, vlekání větroňů, 3D akrobacie a JET modely. Nebudou chybět dětské atrakce, občerstvení a večer zahraje Jára Chroust. Vstupné je dobrovolné.

Dětský den
Strážský spolek Stonožky Vás všechny zve na Dětský den, který se bude konat v sobotu 8. června od 14 hod. ve strážském parku u Drůbežáku. Akce bude zahájena vystoupením tanečního souboru Jindřicha Jindřicha z Domažlic, pokračovat se bude v lesíku plněním soutěžních úkolů s odměnami a na závěr akce se děti můžou zúčastnit afterpárty, kde se bude opět soutěžit o krásné ceny. Stonožky slibují, že občerstvení a pěkné počasí je zajištěno.